середа, 26 жовтня 2022 13:01

Спецтема: Війна Росії проти України

На Одещині 60-річна фанатка Путіна оббріхувала ЗСУ

На Одещині 60-річна фанатка Путіна оббріхувала ЗСУ
Зрадниці повідомили про підозру за статтею колабораційна діяльність. Фото: УНІАН

В Одеській області правоохоронці викрили прихильницю "русского мира".

60-річна жителька Березівського району активно поширювала проросійську пропаганду у забороненій в Україні соцмережі "Однокласники". Про це повідомила пресслужба поліції Одещини 26 жовтня.

"Жителька стверджувала, що українські військові знущаються з цивільного населенням, а російська армія на чолі зі своїм президентом наводять в Україні лад. Також вона активно підтримувала контент, у якому схвалювалися злочинні рішення і дії Російської Федерації та її збройних сил щодо України", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоголовий орел і "колорадські" стрічки: в Одесі СБУ зловила російського агента

За місцем проживання жінки поліцейські провели обшук. Вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони з доказами протиправної діяльності.

Зрадниці повідомили про підозру за статтею колабораційна діяльність. Триває слідство.

Служба безпеки України повідомила про викриття в Одесі агентурної мережі російських спецслужб. Ворожа агентура збирала інформацію про співробітників правоохоронних органів, проукраїнських активістів та учасників АТО для формування "списків зачищення".

Зараз ви читаєте новину «На Одещині 60-річна фанатка Путіна оббріхувала ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі