четвер, 03 листопада 2022 07:26

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині окупанти ховаються за цивільними ‒ Генштаб

На Луганщині окупанти ховаються за цивільними ‒ Генштаб
Російські загарбники прикриваються цивільними. Фото: epaimages.com

На тимчасово захопленій території Луганської області підрозділи російських окупаційних військ тероризують цивільних.

Людей окупанти використовують як живий щит, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти беруть у заручники й штрафують місцевих за українські канали в Telegram – мер міста

"У місті Сватове окупанти розміщують свої підрозділи у школах і на підприємствах, а місцеве населення примушують продовжувати працювати й приводити дітей на заняття попри обстріли", ‒ ідеться в повідомленні.

До тимчасово захопленого росіянами Лисичанська в Луганській області завезли плівку, щоб люди в листопаді затягнули вибиті шибки у вікнах. Поблизу Станиці Луганської окупанти відкрили ще один "пункт для біженців", на яких забракло грошей на виплату компенсації, заявив у середу голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Російські окупанти на Луганщині продовжують розстрілювати населені пункти, звідки їх вигнали українські військові. Зокрема вихідними у звільненому Невському поранено місцеву жительку. Раніше повідомляли про двох загиблих жителів Білогорівки, яких накрило вогнем росіян.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині окупанти ховаються за цивільними ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі