четвер, 03 жовтня 2013 16:48

На Хмельниччині учень ПТУ познущався над другом - вилив на нього 1,5 літри окропу

Минулої п'ятниці учень хмельницького ПТУ у гуртожитку облив приятеля окропом. Потерпілого відвезли в лікарню і прооперували.

Хлопці посварилися через електричний чайник. "Я рано встав і хотів напитися чаю", - каже 17-річний Олександр Блаута. Хлопець лежить в Хмельницькому обласному опіковому центрі. У палаті 5 ліжок. Його біля вікна. Груди і плечі замотані бинтами. "А Андрій до мене: "Не дам". І забирає чайник. Я відштовхнув його".

17-річному Андрієві Чорному окріп трохи хлюпнув на руку. "Розвертаюся щоб іти, і чую ззаду таку біль, - продовжує Олександр. – Я зразу впав на підлогу і зняв футболку, бо міг і кончитися".

Хлопець вибіг на коридор гуртожитку. Звернувся до чергової вахтерки. Та обробила рану і викликала "швидку".

"Ми з Андрієм спочатку дружили, а коли підселили інших хлопців, він став до мене чіплятися. То те не так, то те", - говорить Сашко.

Олександр Блаута мешканець села Кузьмин Городоцького району на Хмельниччині. З 1 вересня хлопець вчиться в хмельницькому ПТУ №4 на маляра-штукатура, плиточника.

У кімнатах гуртожитку живуть по 8 чоловік. Ліжка стоять у два яруси. Біля вікна невеликий стіл. Посередині лише вузький прохід. Між ними одна на одній стоять тумбочки.

Батьки Олександра заяву до міліції не подаватимуть."Сестра хоче, щоб дитина нормально довчилася, - каже тітка Олександра Олена Фурман, 48 років. – Та й тої мами шкода, вона також з села. І той Андрій ніби нормальний, а таке витворив".

Андрій Чорний вилив на Олександра 1.5 літри окропу. Обпік шию, спину, груди та ліву руку.

Нинішній стан пацієнта лікарі називають задовільним.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині учень ПТУ познущався над другом - вилив на нього 1,5 літри окропу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі