вівторок, 01 жовтня 2013 23:28

На Вінниччині через вибух шини "БелАЗа" постраждало троє чоловіків

На Вінниччині через вибух шини "БелАЗа" постраждало троє чоловіків
Фото: smotra.ru

30 вересня о 12 годині дня 48-річного водія Іванівського кар'єру, що займається видобуванням піску та ракушняку,  вбило вибухом шини вантажного автомобіля "БелАЗ". 52-річному Василю Гаврилюку вибухом пошкодило ніс, а 20-річний кранівник Володимир Куліш отримав травми обличчя та щелепи. На підприємстві про випадок говорити відмовляються, доки триває слідство.

"Василя знав особисто, він більше десяти років пропрацював водієм на кар'єрі. В машині полетіла ходова, коли стався вибух, розкручували заднє колесо. Василя відкинуло на кілька метрів, усі інші теж відлетіли. По селі ходять чутки, що диск на машині був звареним, а для такої машини це катастрофа", - пояснює місцевий житель, 50-річний Микола Степчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркутівці" вже під Київрадою - "свободівець"

Ударну силу при вибуху шини "БелАЗа" прирівнюють з вибухом гранати.

"Знаю кілька випадків, коли люди гинули від вибуху шин, - говорить 27-річний Сергій Гайдиш, сапер Вінницького обласного управління МНС. - Хвиля від такого вибуху дуже потужна. Вибух міг статися через пошкоджений диск автомобіля чи навіть через те, що шину перекачали повітрям".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через вибух шини "БелАЗа" постраждало троє чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі