четвер, 03 жовтня 2013 12:30

На Львівщині жінка, яка збила дитину на переході і втекла, відбулася штрафом

На Львівщині жінка, яка збила дитину на переході і втекла, відбулася штрафом
Фото: google.com.ua

Жінка, яка у місті Червоноград, що на Львівщині, збила дитину та втекла з місця аварії, отримала покарання у вигляді штрафу та позбавлена права керувати транспортними засобами. Таке рішення виніс суддя Червоноградського міського суду, повідомляє прес-служба МВС.

ДТП сталося 9 травня близько 21.00 на перехресті вулиць Шевченка та Івасюка. Коли двоє школярів переходили дорогу на пішохідному переході, вони побачили, як білий мікроавтобус мчить на великій швидкості назустріч. Один із хлопців встиг відскочити вбік, інший опинився під колесами автомобіля. Водій з місця аварії втік.

12-річного хлопчика госпіталізували у травматологічне відділення Червоноградської ЦМЛ. Медики діагностували у підлітка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та передньої черевної стінки, а також перелом правого стегна.

Правоохоронці Червоноградського міськвідділу міліції розшукали автомобіль з характерними для ДТП технічними пошкодженнями та затримали водія-втікача. Виявилось, що за кермом мікроавтобуса перебувала 22-річна місцева жителька.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Справа була скерована до суду, після чого відбулось слухання. Червоноградський міський суд призначив жінці покарання у вигляді штрафу в сумі 3,4 тис. грн з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на два роки.

 

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині жінка, яка збила дитину на переході і втекла, відбулася штрафом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі