пʼятниця, 23 серпня 2024 23:33

Спецтема: Війна Росії проти України

На деяких ділянках фронту окупанти посилили тиск на українські позиції - зведення Генштабу

На деяких ділянках фронту окупанти посилили тиск на українські позиції - зведення Генштабу
Генштаб ЗСУ повідомив оперативну інформацію з фронта. Фото: РБК

За добу 23 серпня на фронті російсько-українськї війни відбулося 125 бойових зіткнень.

Окупанти завдали двох ракетних ударів із застосуванням трьох ракет, 52 авіаційних удари, скинувши при цьому 72 КАБ. Росіяни задіяли для ударів 479 дронів-камікадзе та здійснили понад 3000 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів зброї, йдеться в вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

На Харківському напрямку відбуваються бої в районах Вовчанська та Глибокого.

На Куп'янському напрямку відбулось 15 бойових зіткнень поблизу населених пунктів Петропавлівки, Курилівки, Синьківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку за день російські війська 11 разів атакували українських захисників в районах Макіївки, Дружелюбівки, Новосадового, Невського, Торського та Тернів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни продовжують бомбити Курщину, ЗСУ відбивають атаки на дев'яти напрямках: зведення Генштабу

На Сіверському напрямку ворог сім разів намагався витіснити наших захисників з позицій в районах Верхньокам'янського, Виїмки, Білогорівки та Спірного.

На Краматорському напрямку українські воїни відбили 20 спроб загарбників просунутись поблизу Часового Яру, Калинівки та Іванівського.

На Торецькому напрямку окупанти за підтримки авіації сім разів атакували наші позиції поблизу Неліпівки та Торецьку.

На Покровському напрямку агресор 33 рази атакував в районах Воздвиженки, Калинового, Новогродівки, Гродівки, Птичого, та Зеленого Поля.

На Курахівському напрямку наші захисники відбили 14 ворожих спроб атакувати наші позиції. Загарбники намагалися просунутися поблизу Костянтинівки, Георгіївки, Красногорівки та Карлівки.

На Времівському напрямку агресор дев'ять разів намагався штурмувати передній край оборони в напрямку Водяного та Вугледару.

"Сьогодні на Оріхівському та Придніпровському напрямку активних дій окупантів не відмічено", - йдеться в повідомленні.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 23 серпня склали 605 330 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1190 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

За добу РФ також втратила чотири танки, 32 бойові броньовані машини та 45 артилерійських систем.

Зараз ви читаєте новину «На деяких ділянках фронту окупанти посилили тиск на українські позиції - зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі