пʼятниця, 22 листопада 2013 16:34

На Черкащині будинок з допомогою пожежного потяга гасили 8 годин

На Черкащині будинок з допомогою пожежного потяга гасили 8 годин

20 листопада о 10.15 в селі Драбово-Барятинське на вулиці Жовтневій загорівся будинок, в якому проживали дві сім'ї залізничників. Для гасіння пожежі були задіяні: пожежно-рятувальний підрозділ управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, машина з автоцистерною місцевого товариства "Драбівське ХПП" та пожежний потяг із загону воєнізованої охорони міста Полтави, повідомляють в УДСНС в Черкаській області.

Будинок 11х18 м розташований за 15 м від залізничної колії.

"Будівля має три входи. В двох частинах проживали дві сім'ї з чотирма дітьми. Третя частина була порожньою. Будинок був побудований із дерев'яних шпал. Вони використовуються для будівництва залізничної колії. Обробляються спеціальним антисептиком. В порожній частині один із господарів випалював паяльною лампою вікна. Планував їх пофарбувати. Коли вогонь зачепив шпали, вони спалахнули як факел. Через шпали ліквідовувати пожежу виявилося вкрай важко. Зважаючи на це, рятувальники залучили полтавський пожежний потяг із загону воєнізованої охорони", - розповів 29-річний Віталій Шульга із прес-центру УДСНС в Черкаській області.

Вогонь вдалося загасити лише о шостій вечора. Будинок відновленню не підлягає.

"Ніхто із восьми мешканців не постраждав. Вони тимчасово проживають у сусідів та родичів. За попередніми даними, збиток від пожежі становить 200 тисяч гривень", - додав Шульга.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині будинок з допомогою пожежного потяга гасили 8 годин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі