четвер, 28 липня 2022 10:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Москва залишається болотом. Подоляк відреагував на ранковий терор РФ

Москва залишається болотом. Подоляк відреагував на ранковий терор РФ
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк відреагував на ранковий терор Росії. Фото: Офіс президента

Сьогодні Україна відзначає День державності й День хрещення Київської Русі.

Сьогодні ж по наших містах було випущено два десятки ракет. Про це написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми були, є і будемо" – Зеленський зробив заяву про закінчення війни

"Росіяни можуть вкрасти холодильники, але не нашу історію. Коли Київ був культурною столицею, Москва була болотом. Як залишається нею і зараз", – сказав він.

Упродовж години вранці 28 липня росіяни запустили з Білорусі понад 20 ракет в напрямку України. Дев'ять з них вдарили по території Гончарівської громади Чернігівської області. Впали в лісовий масив, за даними ОК "Північ".

Частина ракет дісталася Київської області. Прилетіло в об'єкт інфраструктури однієї з громад Вишгородського району. Інформація щодо постраждалих уточнюється, за даними голови обласної військової адміністрації Олексія Кулеби.

Також, за неофіційною інформацією, вибухи лунали в Києві. Очевидці нарахували щонайменше два розриви. Частину ракет нібито вдалося збити протиповітряній обороні.

Потужні вибухи вранці лунали і в Миколаєві.

Зараз ви читаєте новину «Москва залишається болотом. Подоляк відреагував на ранковий терор РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі