четвер, 31 березня 2022 22:00

"Мінус 50 рашистів, три танки і два БТР" - угруповання "Схід" відзвітувало про день боротьби

"Мінус 50 рашистів, три танки і два БТР" - угруповання "Схід" відзвітувало про день боротьби
Оперативно-тактичне угруповання"Схід" оголосило результати боротьби проти рашистів за добу, 31 березня. Фото: facebook

Оперативно-тактичне угруповання "Схід" відбило три атаки ворога за 31 березня. Також ліквідували до 50 рашистів, знищили три танки і два бронетранспортери.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід".

"Російські окупанти не воїни, а звичайні мародери та волоцюги. Воїн ніколи не дозволить собі грабувати, ґвалтувати та вбивати дітей. Бо для воїна важливі принципи, поняття людяності та честі. Натомість для окупантів ці слова нічого не варті, вони просто відсутні в їхній системі моральних координат. Тому і ставлення в українських захисників до них відповідне: виявили, знищили, шукаємо наступних", - йдеться в повідомленні.

Втрати окупантів становлять:

- особового складу - до 50

- танків - 3

- БТР - 2

- АТ - 1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Азов" розгромив ворожу піхоту в Маріуполі й захопив трофеї - фото 18+

Збройні сили України ліквідували групу російських окупантів із підрозділів 7-ї військової бази. Це військові, які прибули воювати проти України із самопроголошеної республіки Абхазія. Про це 31 березня повідомило оперативно-тактичне угруповання "Схід".

Зараз ви читаєте новину «"Мінус 50 рашистів, три танки і два БТР" - угруповання "Схід" відзвітувало про день боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі