четвер, 31 березня 2022 14:23

Спецтема: Війна Росії проти України

"Азов" розгромив ворожу піхоту в Маріуполі і захопив трофеї - фото 18+
7

Бійці полку "Азов" знищили багато російської піхоти в Маріуполі Донецької області.

Серед трофеїв, яку вдалося захопити "азовцям", були БГСС "Винторез" (снайперська гвинтівка безшумної стрільби. - Gazeta.ua), радіостанція "Азарт" та інше. Про це повідомляє полк "Азов. Маріуполь" у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі зникли працівники агентства ООН у справах біженців

"В одного орка виявили долари та велику кількість різноманітних золотих прикрас, серед яких і обручки різних розмірів. Ми знаємо, що в тимчасово захоплених районах міста ці злочинці грабують квартири цивільних, вбивають і ґвалтують жителів міста. Тепер цих покидьків стало менше.

Усі цінні речі, які бійці Азову знаходять у путінських найманців, за точного виявлення власників, повернуться їм, або, разом зі знайденими в росіян коштами, підуть на допомогу біженцям з Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Бійці полку "Азов" знищили багато російської піхоти в Маріуполі
Фото: t.me/polkazov
Бійці полку "Азов" знищили багато російської піхоти в Маріуполі
Бійці полку "Азов" знищили багато російської піхоти в Маріуполі
Бійці полку "Азов" знищили багато російської піхоти в Маріуполі
Також "азовці" захопили збройні трофеї окупантів

Окупанти намагаються захопити Маріуполь практично з початку широкомасштабної агресії проти України. Однак їм постійно дає відсіч "Азов" та інші захисники міста. Через великі втрати ворог перейшов до тактики терору місцевого населення - Маріуполь постійно бомблять і обстрілюють ракетами. Рашисти продовжують насильницьке вивезення маріупольців на територію країни-агресора.

Зараз ви читаєте новину «"Азов" розгромив ворожу піхоту в Маріуполі і захопив трофеї - фото 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі