субота, 17 грудня 2022 17:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Командувач ОК "Південь" спрогнозував, коли Україна звільнить всі окуповані території

Командувач ОК "Південь" спрогнозував, коли Україна звільнить всі окуповані території
Командувач ОК "Південь", генерал-майор Андрій Ковальчук спрогнозував, коли Україна звільнить всі окуповані території. Фото: Міноборони

В плани українських військ входить звільнення всіх окупованих територій, включно з Кримом.

Можливо, це станеться вже наступного року. Про це в інтерв'ю британському каналу Sky News заявив командувач ОК "Південь", генерал-майор Андрій Ковальчук.

При цьому генерал акцентував, що майбутні цілі України та напрямки для наступів українських військових поки що тримаються в секреті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розвідці повідомили, чи готує РФ ударну групу для нового повномасштабного наступу

"Крим – це обов'язково – це лише питання часу. Ми повернемо кожен квадратний сантиметр нашої території. Хотілося б вирішити всі питання цього року. Але я вірю, що наступного року ми все доведемо до логічного завершення", – заявив Ковальчук.

Україна готується до того, що Росія знову може спробувати вторгнутися з півночі.

Можливо, це станеться приблизно до "річниці" її першої невдалої спроби захопити Київ у лютому. Про це в інтерв'ю британському каналу Sky News заявив командувач ОК "Південь", генерал-майор Андрій Ковальчук.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи можуть війська РФ знову спробувати вторгнутися в Україну з півночі, сходу чи півдня, можливо, навіть 24 лютого, у річницю початку повномасштабної війни, він заявив, що українські військові прораховують такі сценарії.

Зараз ви читаєте новину «Командувач ОК "Південь" спрогнозував, коли Україна звільнить всі окуповані території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі