понеділок, 27 березня 2023 13:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Коли в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію: Арахамія пояснив

Коли в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію: Арахамія пояснив
Лідер фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія прокоментував плани РФ розмістити ядерну зброю в Білорусі. Фото: rada.gov.ua

Якщо Білорусь все ж отримає від Росії ядерну зброю, в Україні можуть посилити мобілізацію.

Однак, нині Україна не сприймає серйозно погроз російського диктатора Володимира Путіна. Про це в ефірі Sky News розповів керівник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Ми не віримо, що може статися, але ніхто не знає. Ми протягом цього року дізналися, що ніхто не знає, що може статися. Ніхто не вірив, що Росія може вдертися, і масштаб, з яким вони це зробили", ‒ заявив Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На території Білорусі змінилася кількість російський військових

За його словами, Україна має бути готовою до того, що РФ може передати ядерну зброю Білорусі. Це може призвести до відкриття другого фронту. У такому випадку в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію.

"Це може означати про залучення більшої кількості людей до армії. Нам потрібно принаймні ще вісім бригад, щоб контролювати цю лінію фронту. На щастя, для нас ця територія і рельєф схожі на болота. Тому буде важко напасти", - додав Арахамія.

Російський диктатор Володимир Путін заявив про сховище для тактичної ядерної зброї на території Білорусі. Сказав, що 1 липня "закінчиться будівництво" сховища.

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки не бачить жодних ознак, які вказували б на те, що Росія готується застосувати ядерну зброю. Так у Пентагоні оцінили заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що Москва і Мінськ домовилися розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Коли в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію: Арахамія пояснив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі