субота, 05 листопада 2022 18:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Кириленко розповів, які міста росіяни атакують частіше за інші

Кириленко  розповів, які міста росіяни атакують частіше за інші
На Донеччині особливо важливими для противника є Бахмут та Соледар. Кількість атак за добу збільшилась у рази. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські окупанти ведуть обстріли по всій лінії фронту у Донецькій області.

Особливо важливими для противника є Бахмут та Соледар. Для обстрілів росіяни використовують усі можливі види зброї, зокрема БПЛА, повідомив в ефірі телемарафону голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Бахмут настільки важливий, бо ворогові потрібен хоч якийсь успіх. І тому кількість атак за добу збільшилась у рази. Однак ворог не може розвинути свій наступ і зазнає численних втрат", – повідомив він.

За словами Кириленка, окупанти використовують усі можливі види зброї, а через постійні обстріли сильно страждає інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донеччину: Кириленко повідомив про останні події

"У Бахмуті та Соледарі вона практично повністю зруйнована, а шкіл та дитячих садків залишилися буквально одиниці", – повідомив Кириленко.

За його словами, ворог прицільно б'є по інфраструктурі, багатоповерховим та приватним житловим будинкам, зупинкам. При цьому гинуть і зазнають поранень цивільні жителі.

"Руйнування щоденні, якщо не щогодини. Бахмут одна з найгарячіших точок поряд з Авдіївкою та Торецьком", – додав Кириленко.

Ввечері 3 листопада осійські загарбники з новою силою вдарили по Донецькій області.

Найбільше від російських обстрілів постраждав Покровськ. Ракетними ударами пошкоджено школу і щонайменше 22 будинки. Внаслідок обстрілу загинув цивільний, ще шість отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко розповів, які міста росіяни атакують частіше за інші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі