вівторок, 02 березня 2021 11:15

Їла побілку зі стін: мати заморила голодом 3,5-річну доньку

Їла побілку зі стін: мати заморила голодом 3,5-річну доньку
На Одещині мати 1,5 місяці морила голодом 3,5-річну доньку. І тримала в оселі під замком, аби її ніхто не побачив. Фото: znaj.ua

У Білгород-Дністровському на Одещині мати 1,5 місяці морила голодом 3,5-річну доньку. І тримала виснажену дитину в оселі під замком, щоб її ніхто не побачив.

Дівчинка від безвиході їла побілку зі стін, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Про сім'ю, що перестала з'являтися на людях, півтора року тому в поліцію повідомили її сусіди. Те, що побачили правоохоронці та представники соціальної служби, потрапивши у квартиру матері-одиначки, їх приголомшило. Своєю бездіяльністю жінка, яка проживала з дитиною одна та отримувала від держави допомогу на її утримання, довела до виснаженого стану і себе, і маленьку доньку. Свій вчинок господиня пояснила тим, що, коли вдома закінчилися запаси продуктів, вона боялася виходити на вулицю, бо нібито переживала, щоб у неї не відібрали дитину. Жінку та дівчинку, було госпіталізовано, а надалі дитину вилучили з сім'ї", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горе-матір заморила дітей голодом: у мережі розгорівся скандал

Було встановлено, що мати не виконувала обов'язки стосовно дитини без поважних на те причин. Це призвело до того, що дівчинка мала дефіцит ваги та почала відставати в розвитку. Крім того, було доведено, що мати не надала допомогу дитині та вчиняла домашнє насильство.

Після експертиз жінці повідомили про підозру. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

У Краматорську на Донеччині батьки заморили голодом 2-річного сина. Він важив удвічі менше за норму й помер. Комплексна судова експертиза, яка довела провину батьків, тривала понад рік. Тепер їм загрожує до 5 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Їла побілку зі стін: мати заморила голодом 3,5-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі