вівторок, 30 січня 2024 23:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Харків атакували ворожі безпілотники: є влучання і постраждалі
Оновлено

Харків атакували ворожі безпілотники: є влучання і постраждалі
Російські терористи атакували Харків "шахедами". Фото: Телеграф

Російські окупанти атакували Харків ударними дронами.

У місті пролунали вибухи. Є влучання. Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ вночі випустила по Україні 35 дронів: повідомили про результати роботи ППО

"Зафіксовані влучання у Харкові. Окупанти спрямували на область мінімум шість ворожих БПЛА. Є пошкодження цивільної інфраструктури. На цю хвилину інформація про постраждалих перевіряється. Екстрені служби виїхали на місця влучань. Важливо: перебувайте в укриттях до відбою тривоги!", - повідомив Синєгубов.

Про атаку на місто поінформував також мер Харкова Терехов.

"Район житлової забудови, є пожежа на місці влучення. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється", - написав мер у Телеграм-каналі.

Станом на 23.24 у Харкові без постраждалих.

Є влучання у приватний житловий будинок в Салтівському районі, зафіксовані пошкодження в Слобідському районі. Рятувальники ліквідовують пожежу в магазині, повідомив Синєгубов.

Пошкоджена виключно цивільна інфраструктура, зауважив він.

Станом на 23 .53 виявили трьох постраждалих.

"Три цивільні людини отримали легкі забої та гостру реакцію на стрес. Медики екстренки надали допомогу на місці", - повідомив голова Харківської ОВА.

За інформацією поліції Харківської області, внаслідок обстрілу Харкова: 85-річний чоловік отримав осколкові поранення, першочергову допомогу йому надали співробітники полку поліції особливого призначення; 44-річний чоловік отримав контузію; чоловік 1965 р.н. звернувся по допомогу до медиків, діагноз - гостра реакція на стрес.

У Харкові 30 січня близько 12:20 прогримів вибух. Перед цим в Україні оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу балістики у Харківській області.

Зараз ви читаєте новину «Харків атакували ворожі безпілотники: є влучання і постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі