пʼятниця, 07 серпня 2015 13:44

Хакери "показали", де Путін ховає свої "Іскандери" та атомні підлодки
4

Фото: Анонімний інтернаціонал

Хакери з групи "Альтернативний інтернаціонал" опублікували у відкритому доступі частину секретних даних Міноборони РФ про розміщення військової техніки.

Про це інформує "ТСН".

"Через безкоштовні поштові сервіси типу yandex.ru, mail.ru і американський gmail.com передавалися незашифровані службові документи, що часто представляють собою секретну інформацію, пов'язану з обороноздатністю РФ.

Зокрема, таким чином передавалися доповіді та інформація з питань, що обговорювалися на нарадах у міністра оборони РФ та його заступників. Інформація проходила незахищеними каналами електронної пошти у відкритому вигляді, легко доступна більшості зацікавлених", - йдеться у повідомленні.

Хакери написали відкритий лист військовій контррозвідці ФСБ РФ із проханням звернути увагу на зневажливе ставлення до інформаційної безпеки колишніх і нинішніх співробітників структур Міністерства оборони.

Разом із листом "Альтернативний інтернаціонал" опублікував файл про військові частини з розміщенням комплексів "Іскандер", а також частково заретушований документ із даними щодо місць базування АПЧ (атомних підводних човнів) четвертого покоління на 12 об'єктах.

За словами хакерів, вони переконалися у "злочинній недбалості" працівників низки підрозділів Міністерства оборони РФ.

Зараз ви читаєте новину «Хакери "показали", де Путін ховає свої "Іскандери" та атомні підлодки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі