четвер, 14 березня 2013 08:22

Єнакіївські гопники обібрали американця

Єнакіївські гопники обібрали американця
Фото: korrespondent.net

У Єнакієвому Донецької області обібрали пастора із США, пише ТСН.

Американський пастор зняв гроші в банкоматі у самому центрі Єнакієвого, сів у машину і вже хотів рушати, але зачинити дверцята йому завадили двоє незнайомців.

Незвані гості звинуватили іноземця, що той нібито коли паркувався, подряпав їхній автомобіль. Американець спочатку претензії відкидав, а потім здався.

"Потерпілий, тільки б вони від нього відстали, дав їм 800 грн. Але на цьому все не закінчилося - один із злочинців сів в автомобіль і вихопив у нашого потерпілого папку, в якій знаходилися гроші і документи. Після чого вони з місця події зникли", - розповів керівник Єнакієвського міського управління міліції Руслан Дудник.

Американський пастор відразу подзвонив до міліції. А вже за годину увагу патрульних у центрі міста привернули двоє нетверезих чоловіків – вони сварились між собою, бо не могли поділити між собою вкрадене.

"Патруль підійшов, вони почали викидати документи. Відповідно працівники міліції їх затримали. Коли почали дивитися документи - звернули увагу, що документи громадянина США", - додав Дудник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера

Пастор роботою українських правоохоронців лишився задоволений. Каже, що і гроші, і документи йому повернули менше, ніж за годину.

"Я дійсно дуже вдячний за роботу міліції тут. Вони дуже добре зробили", - похвалив пастор роботу міліціонерів.

Один із затриманих виявився місцевим жителем, який уже неодноразово сидів за ґратами. Другий – громадянин Грузії, який в Україні перебуває нелегально. Обох доправили у СІЗО. За пограбування американця їм загрожує до 6 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Єнакіївські гопники обібрали американця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі