пʼятниця, 29 жовтня 2010 09:09

Януковича і Путіна зобразили гопниками

  Сатирична картину ”Україна наша!”
Сатирична картину ”Україна наша!”

На сайті артиста 41-річного Антіна Мухарського з'явилися роботи художника Сергія Хохла (справжнє прізвище Мезенцев) із серії "Соціальний плакат".

— 31 жовтня в київському клубі "44" мала відбутися виставка політичного плаката. Але з невідомих причин її скасували. Тому ми виставили ці роботи в інтернеті в нашій віртуальній галереї, — каже Мухарський.

На одному з плакатів зображені президент Віктор Янукович із барсеткою, Дмитро Медведєв та Володимир Путін у спортивних костюмах і картузах.

— Шансон, гопота, пролетаріат — це електорат Януковича, Медведєва і Путіна. Вони королі гопників. Тож мали б так одягатися і виглядати, але вони чомусь цього не роблять, — пояснює Антін.

Головною темою плакатів стали політика, наркотики, секс-туризм в Україні та засилля російської попси.

— Художники, як лікарі, ставлять діагнози. Зараз відбувається навала всього російського на Україну. Митці лише констатують це своїми роботами. Як актора мене турбує засилля російських серіалів. У той час як без роботи потерпають наші артисти й театри. Держава їх не боронить.

Мухарський не планує продавати плакатів.

— Вони намальовані від руки. Я взяв їх до себе в колекцію. На продаж не виставлятиму. А от тиражувати буду.

Зараз ви читаєте новину «Януковича і Путіна зобразили гопниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі