понеділок, 11 січня 2016 16:55

Двоє бійців ДУК отримали вогнепальні поранення на Драгобраті - речник ПС

Двоє бійців ДУК отримали вогнепальні поранення на Драгобраті - речник ПС
Фото: twitter.com

Внаслідок учорашнього конфлікту на турбазі "Хата Магната" були поранені із вогнепальної зброї двоє учасників національно-визвольного руху.

Про це повідомив речник НВР "Правий сектор" Дмитро Савченко.

"У засобах масової інформації багато говориться про поранених правоохоронців, але чомусь замовчується інша сторона цієї ситуації, що насправді є двоє хлопців, які отримали кульові поранення. Ці хлопці - бійці наші, дуківці. Зараз ми намагаємося встановити з ними зв'язок", - повідомив Савченко.

За інформацією МВС, у конфлікті постраждали також двоє охоронців турбази, наразі вони перебувають у лікарні.

Правоохоронці кваліфікували бійку на курорті "Драгобрат" як хуліганство. П'ятьом затриманим бійцям "Правого сектора" оголосили про підозру. А в ГПУ стверджують, що затримані бійці причетні також до інших правопорушень.

"Мені видається, що це такий ґрунтовний підхід, коли уже заздалегіть готуються окремі кримінальні провадження, липові, на активістів "Правого сектора", пов'язані з намаганням офіційної влади ініціювати політичні переслідування наших бійців та активістів... Реагувати на якісь абстрактні втаємничені заяви представників прокуратури немає сенсу", - прокоментував речник національно-визвольного руху заяву ГПУ.

У ПС також назвали можливі причини конфлікту на турбазі.

Зараз ви читаєте новину «Двоє бійців ДУК отримали вогнепальні поранення на Драгобраті - речник ПС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі