понеділок, 11 січня 2016 14:55

Затримані на Драгобраті бійці ПС причетні до інших правопорушень - ГПУ

Затримані на Драгобраті бійці ПС причетні до інших правопорушень - ГПУ
Фото: ukr.media

Затриманих за бійку в урочищі "Драгобрат" чоловіків підозрюють в інших правопорушеннях.

Про це повідомив помічник генпрокурора України Владислав Куценко.

"Дійсно, інформація про те, що вказані особи причетні до інших правопорушень, також знаходить підтвердження. Так 28 грудня минулого року ті самі люди у Львівській області фактично поставили на коліна весь персонал однієї із заправних станцій - хуліганські дії відбувалися. В Івано-Франківську вони фактично незаконно заволоділи автомобілем", - зазначив Куценко.

За його словами, сьогодні близько 16-ї години відбудеться суд над затриманими щодо обрання їм запобіжного заходу.

"Позиція прокуратури буде достатньо жорстка і принципова - виключно тримання під вартою будемо просити для цих осіб", - наголосив Куценко.

Раніше глава Закарпатської області Геннадій Москаль назвав прізвища затриманих членів "Правого сектора". Зокрема, у конфлікті брали участь Антон Окороков (1987 р. н. із Києва, комбат запасного добровольчого корпусу "Правого сектора" у Києві), Петро Угрин (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області, член запасного добровольчого корпусу ПС у Києві), Сергій Тищенко (1977 р. н., мешканець Боярки Київської області), Василь Малкович (1992 р.н., мешкає в Івано-Франківській області) і Василь Василинюк (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області).

Нагадаємо, 10 січня на турбазі "Хата Магната" на курорті "Драгобрат" сталася бійка, внаслідок якої були поранені двоє охоронців бази. П'ятьом учасникам уже оголосили підозру.

Зараз ви читаєте новину «Затримані на Драгобраті бійці ПС причетні до інших правопорушень - ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі