неділя, 28 серпня 2022 08:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Дніпропетровщину всю ніч обстрілювали з різної зброї: показали наслідки у фото
7

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські загарбники у ніч на 28 серпня обстрілювали з різних видів зброї Дніпропетровщину.

Били з "Градів", "Ураганів" і важкої артилерії. Поцілили окупанти по чотирьох громадах у двох районах. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

Нікопольський район ворог накрив вогнем з "Градів" і важкої артилерії. Обійшлося без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З неба й артилерії: ворог нещадно накрив вогнем 12 міст і сіл Харківщини

"Сам Нікополь росіяни обстріляли тричі. Понівечили кілька житлових будинків та автівок. Без світла лишилися понад 1500 родин. Електрики уже працюють", – зазначив він.

У Марганецькій громаді один будинок знищено, до 10 – пошкоджено. У Марганці зачепило склад та цехи місцевої фабрики. У місті перебито лінію електропередач. У Червоногригорівській громаді теж є зруйновані житлові будинки.

"По Криворізькому району ворог гатив "Ураганом". Під удар потрапила Зеленодольська громада. Там вкотре поцілили по дачному масиву та підприємству. Без загиблих та поранених", – додав Резніченко.

Російські окупанти 27 серпня обстріляли Нікополь. Випустили дві ракети "земля-повітря". Зачепило адмінбудівлю і дві багатоповерхівки. Почалася пожежа на відкритій території, пише голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Постраждалих немає.

Зі ствольної артилерії ворог вдарив по Марганецькій громаді. Є пошкодження 20 будівель і лінії електропередач.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровщину всю ніч обстрілювали з різної зброї: показали наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі