четвер, 24 липня 2014 08:33

Бойовики всю ніч обстрілювали сили АТО з "Градів"

Бойовики всю ніч обстрілювали сили АТО з "Градів"
Фото: www.segodnya.ua

В зоні АТО зберігається напружена ситуація.

Як повідомляє керівник групи "ІС" Дмитро Тимчук у себе в Facebook, з "Граду" бойовиками були обстріляні позиції сил АТО на території Луганського аеропорту та поблизу н.п.Камишне.

З БМ-21 "Град" - поблизу н.п.Березове. З мінометів - поблизу н.п.Авдіївка. Також він зазначив, що зі стрілецької зброї обстріляні блокпости сил АТО поблизу н.п.Сєверодонецьк і Смоляниново.

 "Сили АТО закріпилися у визволених ними районах. Проводяться заходи щодо перегрупування військ, зміцнення своїх позицій та інженерного обладнання місцевості. Активна фаза АТО триває", - підсумував Тимчук.

Також, за словами керівника групи "ІС", бойовики всю ніч обстрілювали наших силовиків з "Градів".

"Бойовики за підтримки російських військ ведуть активні дії поблизу Амвросіївки. За ніч позиції сил АТО були неодноразово обстріляні з артилерії з території Росії, а також "Градами" групами місцевих терористів", - повідомив Тимчук.

Двічі були обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п.Ільїнка. Один раз - з боку Росії з РСЗВ "Град", один раз - з артилерії.

Він повідомляє, що на фугасі підірвався БРДМ-2 сил АТО. Дані щодо втрат уточняються.

 



Зараз ви читаєте новину «Бойовики всю ніч обстрілювали сили АТО з "Градів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі