четвер, 15 вересня 2022 18:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація ЗСУ завдала 18 ударів по позиціях ворога, росіяни понесли важкі втрати - Генштаб

Авіація ЗСУ завдала 18 ударів по позиціях ворога, росіяни понесли важкі втрати - Генштаб
Авіація ЗСУ завдала 18 ударів по позиціях ворога. Фото: УП

Авіація ЗСУ протягом 15 вересня завдала 18 ударів по місцях зосередження живої сили і техніки російських загарбників.

Підтверджено ураження 10 районів зосередження живої сили окупантів, три опорних пунктів та п'ять позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили базу окупантів у Новій Каховці – ЗМІ показали наслідки на фото

Також повідомляється, що Сили оборони України успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Весела Долина, Майорськ та Зайцеве.

"Підрозділи протиповітряної оборони Збройних Сил України на різних напрямках знищили два БпЛА окупантів. Підрозділи Ракетних військ і артилерії завдали ураження по трьох пунктах управління, 12 районах зосередження живої сили та бойової техніки противника", - ідеться у повідомленні.

В зону ураження потрапили два склади БК, засоби протиповітряної оборони та логістичні вузли ворога.

На Харківщині українські війська продовжують завдавати суттєвих втрат російським силам і загрожувати ворожій артилерії та ППО росіян.

Росіяни в Харківській області тікають до кордону. Свіжі карти бойових дій 15 вересня опублікував американський Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Авіація ЗСУ завдала 18 ударів по позиціях ворога, росіяни понесли важкі втрати - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі