неділя, 23 квітня 2023 19:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація ЗСУ "пройшлася" по позиціях росіян: що вразили

Авіація ЗСУ "пройшлася" по позиціях росіян: що вразили
Авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Фото: Генштаб

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також було збито два ворожих розвідувальних БпЛА типу "Мерлін" та один – "Орлан-10". Про це ввечері 23 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк анонсувала сезон "бавовни" у Криму

Водночас противник протягом доби завдав 28 авіаційних ударів та здійснив близько 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

"Є поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", – наголосили у командуванні.

У ніч проти 23 квітня російські війська намагались захопити позиції наших воїнів на Авдіївському напрямку.

Окупанти намагались наступати в районах населених пунктів Новокалинове, Первомайське та Мар'їнка. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

За його словами, спроби загарбників виявились марними. Так, за минулу добу Сили оборони на Авдіївському напрямку відбили майже три десятки ворожих штурмів.

Зараз ви читаєте новину «Авіація ЗСУ "пройшлася" по позиціях росіян: що вразили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі