субота, 18 березня 2023 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація та артилерія ЗСУ успішно "пройшлися" по позиціях окупантів

Авіація та артилерія ЗСУ успішно "пройшлися" по позиціях окупантів
Протягом доби Авіація Сил оборони України завдала шість ударів по районах зосередження загарбників. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, протягом доби Авіація Сил оборони України завдала шість ударів по районах зосередження загарбників. Також, цієї доби, наші захисники збили ворожий БпЛА Shahed-136, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили cім районів зосередження особового складу та військової техніки противника, повідомив 18 березня Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ розкрили задум Кремля щодо Авдіївки

"Не маючи бажаного результату на полі бою, РФ застосовує тактику терору проти цивільного населення. Здійснює обстріли міст та сіл, а також об'єктів критичної інфраструктури, нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права", – йдеться у повідомленні.

За інформацією командування, за добу противник завдав п'ять ракетних ударів, чотири з них – по об'єктах цивільної інфраструктури міста Запоріжжя. Також ворог завдав 12 авіаційних ударів та здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Російські окупанти намагаються перерізати постачання Бахмута Донецької області.

Війська РФ 17 березня вдарили по лінії Куп'янськ – Сватове – Кремінна. Про це йдеться у звіті ISW.

Окупанти продовжували наступ в Бахмуті та його околицях 17 березня. Російські блогери стверджували, що бойовики ПВК "Вагнера" атакували українські позиції в районі Хромово (2 км на захід від Бахмута) та Богданівки (6 км на захід від Бахмута).

Зараз ви читаєте новину «Авіація та артилерія ЗСУ успішно "пройшлися" по позиціях окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі