субота, 26 липня 2014 09:55

Активність терористів падає - прес-центр АТО

Активність терористів падає - прес-центр АТО
Фото: tsn.ua

Бойовики продовжують здійснювати передислокації і посилення своїх угруповань на сході України. Через контрольовані бойовиками ділянки кордону з боку Росії триває поставка озброєння і військової техніки, а також живої сили.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці в суботу вранці.

"Бойовики продовжують терор місцевого населення, щоб не допустити їх опору. Основним місцем дислокації терористичних угруповань залишаються великі міста, зокрема Донецьк, де ситуація залишається напруженою", - йдеться у повідомленні.

Водночас, інформує прес-центр АТО, посилюються протиріччя між підрозділами ДНР, а саме - батальйоном "Російська православна армія" і батальйоном "Схід". Так, бойовиків батальйону "Російська православна армія" звинувачують у мародерстві, а також в ухиленні від безпосередньої участі в бойових діях.

"Відзначається зниження активності незаконних збройних формувань. Разом з тим відзначається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп бойовиків, які пройшли відповідну підготовку з проведення терористичних актів", - також зазначено в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Активність терористів падає - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі