вівторок, 26 червня 2018 09:39

Активісти розгромили табір ромів у Києві

Активісти розгромили табір ромів у Києві
Активісти ультраправої організації "Немезида" розгромили черговий циганський табір у Києві. Фото - @nemezida_ua / Telegram

Активісти ультраправої організації "Немезида" в Києві розгромили черговий циганський табір у лісі в районі станції метро Академмістечко, де було близько 20 наметів.

За словами активістів, про акцію їх попросили місцеві жителі, оскільки територія табору - наркопритон і велике звалище для сміття. Свій візит ультраправі назвали "виховним", під час якого "пригощали вибуховими і гарячими подарунками". Про це повідомили в Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кривавому нападі на ромів угледіли російський слід

Біля одного з наметів були знайдені шприци, пляшки з-під алкоголю та медичні препарати. У повідомленні говориться, що активісти підпалили кілька наметів.

Серед затриманих за напад на табір ромів на околицях Львова - учні трьох шкіл: курсант ліцею і учень профтехучилища. В організації погрому підозрюють 20-річного Андрія Тичку.

Зараз ви читаєте новину «Активісти розгромили табір ромів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі