понеділок, 25 червня 2018 14:42

Показали фото організатора нападу на табір ромів

Серед затриманих за напад на табір ромів на околицях Львова - учні трьох шкіл: курсант ліцею і учень профтехучилища. Про це повідомив керівник ГУНП у Львівській області Валерій Середа.

"П'ятеро затриманих вчаться у львівській школі №83, четверо - в 36-й школі і один із затриманих - учень школи №34. Інший затриманий отримує освіту в ліцеї з посиленою військовою-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Ще один підозрюваний навчається в профтехучилищі №57", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кривавому нападі на ромів угледіли російський слід

В організації погрому підозрюють 20-річного Андрія Тичку. У мережі знайшли його резюме з фото, пише pl.com.ua.

Автор: pl.com.ua
  В організації погрому табору ромів підозрюють 20-річного Андрія Тичку
В організації погрому табору ромів підозрюють 20-річного Андрія Тичку

Відомо, що 2017 року він закінчив Львівський коледж легкої промисловості, де навчався на механіка швейного обладнання. Зараз нібито активно шукає роботу.

23 червня близько опівночі група людей у масках розгромила табір ромів у Львові. Приїхали туди із села Баркасове Мукачівського району Закарпаття. У таборі були 10 дорослих, серед яких - вагітна жінка та 4 дітей. На неї також напали. 24-річний Давид Пап загинув, ще 3 отримали поранення. З них найбільше дісталося 19-річному Рачу Папу – він отримав 5 ударів ножем у груди і руку. Зараз перебуває в лікарні. Його стан стабільний. Постраждалих 30-річну жінку та її 10-річного брата після надання допомоги відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото організатора нападу на табір ромів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі