четвер, 07 березня 2013 10:18

"Я в боргах, як у шовках". Суровицька знову звернулася за допомогою до українців

"Я в боргах, як у шовках". Суровицька знову звернулася за допомогою до українців
Фото: www.1tv.ru

Через рік після трагічної смерті Оксани Макар її мати Тетяна Суровицька збирається народити ще одну дитину, тому просить надсилати їй гроші, пише Сегодня.

За час, що минув з трагічних подій, Суровицька помітно покращала, але в грошах потребує, як і раніше:

"Я збираюся народити дитину, зараз п'ю ліки, щоб завагітніти. Все зроблю заради цього, адже, втративши дитину, я втратила майбутнє. Зараз замовила для своєї дочки пам'ятник. Він буде у вигляді плащаниці з Божою матір'ю з чорного мармуру, буде встановлений між 20 травня і 1 червня", - говорить Суровицька.

Також вона каже, що їй потрібні гроші:

"Реквізити картки залишилися колишніми і не буду проти, якщо мені будуть надсилати гроші, адже я в боргах, як у шовках. Так, змінила номер мобільного, але через те, що старий хтось прослуховував. Ви знаєте, за цей рік міліція навіть відкривала на мене дві справи (нібито залучала Оксану в проституцію), але потім закрила", - додає мати Макар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти матері Оксани Макар порушили кримінальну справу: її звинувачують у сутенерстві

Тим часом в Миколаєві про Суровицьку подейкують, що вона тепер живе з молодим цивільним чоловіком в новій квартирі. Але сама вона коментувати це відмовилася.

Нагадаємо, 9 березня виповниться рік, як в Миколаєві троє хлопців зґвалтували і спалили 18-річну Оксану Макар - вона померла через 20 днів. Обурені звірством і тим, що міліція відпустила підозрюваних, тисячі мешканців міста тоді вийшли протестувати.

Про трагедію дізнався весь світ, а українці, хто скільки міг, перераховували гроші на лікування, але ні зібраний мільйон, ні старання медиків не допомогли. Після цього благодійники зажадали від матері Оксани відзвітувати про гроші і через це почалися скандали, мовляв, вона витратила їх на себе і навіть змінила номер мобілки.

Зараз ви читаєте новину «"Я в боргах, як у шовках". Суровицька знову звернулася за допомогою до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі