субота, 22 травня 2021 20:26

20-річний відпочивальник, якому прострелили ноги, нічого не пам'ятає

20-річний відпочивальник, якому прострелили ноги, нічого не пам'ятає
Поліцейські встановлюють осіб, які під Рівним стріляли в 20-річного чоловіка. Фото: npu.gov.ua

На Рівненщині шукають причетних до поранення 20-річного чоловіка поблизу бази відпочинку у селі Ходоси. Там копанія із восьми людей святкувала день народження.

Подія сталася вчора, 21 травня, близько 21 години. Однак, "швидку" молодь викликала близько першої ночі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в курортному селищі: 18-річного потерпілого не врятували

"Компанія із восьми осіб в одному із будинків бази відпочинку відзначала день народження. 20-річний житель Здолбунова переліз через паркан та опинився на вулиці. Через деякий час його товариші почули підозрілі звуки і кинулися у тому напрямку шукати товариша. Знайшли його із травмами ніг", - розповіли в поліції.

Пояснити поліцейським, чому переліз і з якої причини в нього стріляли – потерпілий не зміг. Був напідпитку, нічого не пам'ятає. Чоловік у лікарні. Загрози життю немає.

Справу розслідують як хуліганство.

Медики отримали виклик про потерпілого з вогнепальним пораненням близько опівночі 22 квітня. Чоловік, який потребував допомоги, був у свідомості. Під час огляду медики виявили на обох стегнах чоловіка три непроникаючих вогнепальних поранення. Значної кровотечі не було. Також у чоловіка була подерта голова, ймовірно, гілками дерев. Чоловіка госпіталізували у травматологічне відділення.

Зараз ви читаєте новину «20-річний відпочивальник, якому прострелили ноги, нічого не пам'ятає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі