понеділок, 04 липня 2011 14:49

17-річну дівчину вбило струмом на пінній дискотеці

17-річну дівчину вбило струмом на пінній дискотеці

17-річна дівчина загинула від удару струмом під час пінної вечірки. Біда трапилася вночі 3-го липня у Вовчанську Харківської області.

Як повідомили в прес-службі облуправління МВС, правоохоронці дізналися про подію від медиків. У Вовчанському районі лікарні дівчину привезли прямо з танцювального майданчика кафе "Зустріч", де і проходило пінне шоу, пише АТН.

"За попередніми висновками слідства, під час шоу піна потрапила на сцену, на якій знаходилися дроти від електроапаратури. Виникло замикання, в результаті чого електричним струмом вразило дівчину, яка танцювала на цементній підлозі босоніж. Постраждалу терміново повезли в центральну районну лікарню. Проте врятувати дівчину не вдалося, тому що її смерть настала миттєво", - прокоментував трагедію начальник Вовчанського райвідділу міліції В'ячеслав Гармаш.

Правоохоронці вилучили з місця події радіоапаратуру, електрообладнання, зразки піни, взуття потерпілої і рекламне оголошення про проведення пінного шоу.

В даний час на танцмайданчику проводять дослідження інспектори енергонагляду. Слідчі Вовчанського райвідділу міліції з'ясовують обставини трагедії.

Зараз ви читаєте новину «17-річну дівчину вбило струмом на пінній дискотеці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі