неділя, 17 червня 2012 04:24

14-річного вболівальника госпіталізували з донецької фан-зони зі струсом мозку

14-річного вболівальника госпіталізували з донецької фан-зони зі струсом мозку
Фото: gazeta.ua

15 червня під час зливи гілка впала на голову 14-річного хлопчика, який прийшов в офіційну фан-зону в Донецьку, щоб повболівати за українську збірну.

Юнака довелося гсопіталізувати з підозрою на струс мозку, однак 16 червня його виписали і відправили додому, так як найгірші підозри не підтвердились - про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції мер Донецька Олександр Лук'янченко.

Крім того, 15 червня під час грози загинув 26-річний житель Петровського району Донецька. Чоловік біг по вулиці, намагаючись сховатися від дощу, коли над його головою стався обрив електропроводу. Потерпілий загинув від ураження струмом. Він виявився робочим шахти "Трудовська". Міська влада обіцяє надати матеріальну допомогу родині шахтаря і оплатити його похорон.

До вечора 16 червня в Донецьку залишалися без електрики 302 приватних будинки та 5 багатоповерхівок у трьох районах міста.

"Зараз півтори тисячі осіб працюють над ліквідацією наслідків буревію. Через обрив тимчасово було припинено рух трамваїв в Кіровському районі міста, але зараз громадський транспорт працює в звичайному режимі", - сказав міський голова.

24 літри опадів на 1 кв. метр випало в Донецьку 15 травня менш ніж за годину. Сила вітру в момент початку матчу між Францією та Україною складала 27 метрів в секунду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода залишила Донецьк без світла

"Буря повалила електроопори, дерева ламалися як сірники, вийшли з ладу 2 підстанції", - сказав Лук'янченко. Частково постраждало обладнання для прийому сигналу на фан-зоні.

"Через негоду у нас відмовив супутник, але ми скористалися додатковим і трансляція не припинялася навіть тоді, коли на полі рефері вирішували чи продовжувати матч", - повідомив на прес-конференції директор фан-зони Ігор Мартинов.

За словами Мартинова, до початку матчу, який за часом збігся з початком грози, на фан-зоні зібралося близько 30 000 уболівальників. 18 людей звернулися за медичною допомогою, але крім підлітка серйозна допомога не знадобилася нікому. Додамо, що у фан-зоні постійно чергують машини "швидкої" з написом на бортах "Благодійний фонд Олександр Янукович".

Зараз ви читаєте новину «14-річного вболівальника госпіталізували з донецької фан-зони зі струсом мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі