субота, 16 червня 2012 16:47

Донецьк досі не оговтався від учорашнього урагану
8

Фото: Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

У Донецьку повним ходом йде ліквідація наслідків вчорашнього урагану. Комунальники прибирають сміття на вулицях, пиляють дерева та поламані гілки.

Учора, 15 червня, ураган обірвав лінії електропередач по вулиці Куйбишева, через що зупинився трамвайний маршрут № 1. Поруч із облдержадміністрацією обірвало лінію електропередач, виникла пожежа.

У місті поламало близько сотні дерев. Біля готелю "Донбас Палац" вітер зірвав дах із будівель та вивіски з магазинів. Також по місту ураган погнув та повикорчовував дорожні знаки. Зараз на тротуарах залишки дерев прибирають комунальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода залишила Донецьк без світла

"Ми цілу ніч працювали. І все одно не встигаємо. Нам обіцяли додаткову оплату. Зараз розпилюємо дерева та вивозимо", - розповів комунальник Іван Перваков.

Для прикладу, на вулиці Поповича станом на ранок ніхто не прибирає. За словами працівників, не вистачає робочих рук.

"Їхав машиною по вулиці Артема. Так дерева гнулись до землі. На вулиці Панфілова бачив, що дерево привалило "Таврію". Страшно було, машину хитало, думав знесе з дороги", - зазначив таксист Ігор.

Як відомо, через зливу й блискавку в Донецьку навіть був зупинений на півгодини матч Євро-2012 між збірними України та Франції.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк досі не оговтався від учорашнього урагану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі