неділя, 12 травня 2019 14:35

Померла зірка "Твін Піксу"

Померла зірка "Твін Піксу"
Зірка культового серіалу "Твін Пікс" Пеггі Ліптон померла від раку. Фото - Twin Peaks Wiki

У Лос-Анджелесі померла акторка і колишня модель 72-річна Пеггі Ліптон 11 травня. Акторка була відома за роллю Норми Дженнінгс в культовому серіалі "Твін Пікс".

Хворіла на рак. Про це з посиланням заяву дочок артистки Кидади і Рашиди Джонс повідомляє газета Los Angeles Times.

"Вона пішла спокійно, в оточенні своїх дочок і племінниць. Ми щасливі за кожен момент, проведений разом з нею", - йдеться в заяві рідних Ліптон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий на весь світ український режисер помер у злиднях на чужині

Актриса народилася 30 серпня 1946 року в Нью-Йорку. У 15 років вона почала модельну кар'єру, а через 4 роки дебютувала в якості телевізійної актриси в комедійному серіалі "Шоу Джона Форсайта". Потім Ліптон з'являлася в таких серіалах, як "Чаклунка", "Година Альфреда Хічкока" і "Вірджинець".

Популярність актрисі в 1968 році принесла робота в серіалі "Загін "Стиляги". За роль Джулі Барнс актриса в 1971 році отримала "Золотий глобус", а також 4 рази була номінована на "Еммі".

Помер 74-річний Пітер Мейг'ю, який грав Чубакку у фільмі "Зоряні війни". Причина смерті невідома. Останніми роками він мав проблеми з рухливістю. А 2018-го переніс операцію на спині.

Зараз ви читаєте новину «Померла зірка "Твін Піксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі