четвер, 20 вересня 2018 14:31

Помер екс-голова Нацради телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко

Помер екс-голова Нацради телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко
Віталій Шевченко помер після тяжкої хвороби. Фото: detector.media

Помер колишній голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, народний депутат кількох скликань Віталій Шевченко. Це сталося 19 вересня після тяжкої хвороби. Йому було 64 роки.

Поховання відбудеться 21 вересня. Місце й час прощання повідомлять згодом. Про це розповів чинний голова Нацради Юрій Артеменко, пише "Детектор медіа".

Віталій Федорович Шевченко народився на Чернігівщині. З 2002 по 2010 роки був членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, у тому числі з 2005 по 2009 роки - головою. Один із його синів – журналіст, політик і дипломат Андрій Шевченко - зараз посол України в Канаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена померла через 3 дні після весілля

У Вінниці померла урядова уповноважена з питань прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк.

"Вона померла унаслідок важкої хвороби, з якою тривалий час мужньо боролася. Прощання з Раїсою Василівною відбудеться завтра. Міська рада долучилася до організації поховання", - повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв'язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Помер екс-голова Нацради телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі