понеділок, 05 березня 2007 15:38

Вертоліт "Санька" коштує 702 тисячі гривень

Харківський "Факторіал банк" пропонує купити в кредит двомісний вертоліт "Санька". Він коштує 702 тис. грн. Перший внесок — 105,3 тис. грн. Кредит на 5 років видають у доларах під 15% річних, у гривнях — під 16%. Заставою може послужити будь-яке майно. Сам вертоліт — це як додаткове забезпечення кредиту — на підстраховку.

— Наша кредитна програма розрахована і на фізичних осіб, і на фірми, — розповідає начальник управління з роботи із віп-клієнтами "Факторіал банку" Світлана Дріга, 35 років. — Щомісяця до нас звертаються двоє-троє чоловік. Хочуть купити вертоліт для роботи, полювання чи для польотів заради задоволення.

З часу першого внеску вертоліт привозять протягом року. Власник гвинтокрила проходить навчальний курс — 12 годин нальоту з інструктором вищої категорії. Потім складає іспит і отримує свідоцтво пілота-любителя. Виробник допомагає поставити вертоліт на облік у Державіаслужбі й отримати реєстраційний бортовий номер. Польоти на території України дозволені.




Характеристики вертольота AK1-3 "Санька"

Максимальна вага — 650 кг

Максимальна швидкість — 180 км/год

Середня швидкість — 120 км/год

Максимальна висота польоту — 3 км

Дальність польоту — 320 км

Час у повітрі — 2,6 год

Швидкість вертикального підйому — 43 км/год

Пальне — бензин А-95

Зараз ви читаєте новину «Вертоліт "Санька" коштує 702 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі