неділя, 11 березня 2007 15:14

У лотерею можна виграти більш як 15 мільйонів гривень

Найлегший законний спосіб заробити гроші — виграти в лотерею. Серед десятка українських лотерей найбільший джек-пот — у "Супер Лото".

Зараз він становить 15,8 млн грн. У цій лотереї є три види квитків — по одній, дві або три гривні. Якщо джек-пот зірве одногривневий квиток, гравець отримає 25 відсотків від суми. За дві гривні — половину джек-поту. Для повного виграшу треба купити квиток за три гривні та вгадати 6 із 54 номерів.

50-річний киянин Леонід зірвав джек-пот 1 грудня 2004 року. Тоді він виграв 8 млн 100 тис. грн.

Чоловік грає у "Супер Лото" з 2001 року, щойно з"явилася ця гра. Ніколи не робив ставки навмання. Завжди аналізував, які номери найвірогідніші. До джек-поту його виграші були невеликими. Вгадував три-чотири номери із шести. Одного разу вгадав чотири номери, п"ятий не зійшовся на одну цифру, а шостий — на дві. Після того півроку не грав. Повернувся до лотереї після нещасного випадку.

— Мене вдарило струмом на виробництві, — розповідає Леонід. — Лікарі вважали дивом, що залишився живий. Я ж подумав, що цього хотів Бог. Вирішив знову зіграти і через кілька місяців зірвав джек-пот.

У Леоніда було кондитерське підприємство. Виграні гроші витратив на розрахунок із боргами фірми, частину пустив на нове обладнання. Грати не припиняє. Сподівається ще взяти великий виграш.

Повернувся до гри після нещасного випадку

— З липня минулого року в "Супер Лото" почали діяти нові правила. Джек-пот не буває менш ніж 10 мільйонів гривень, — розповідає директор з маркетингу Української національної лотереї Єлисей Стратієнко, 35 років. — У першому такому розіграші джек-пот виграв 48-річний киянин Віктор. Поки що це рекорд України. Відтоді джек-пот випадав тричі. Але суми були втричі меншими, бо переможці робили ставки по одній гривні.

Професійні гравці мають свою систему гри. Дехто вірить у магічні числа та ставить на них. Але більшість намагаються вирахувати номери: які вже випадали недавно, які випадають найчастіше.

Чотири роки тому в Києві створили клуб гравців "Вабанк-Лото". Аналітична група клубу збирається двічі на тиждень перед розіграшами. Приймає ставки від гравців і вирішує, які цифри вибирати.

— Якщо грати разом, зростає вірогідність великого виграшу, — розповідає президент "Вабанк-Лото" Віктор Карпузов, 50 років. — Бо разом можна поставити на більшу кількість номерів. Гравці клубу роблять ставки від 10 гривень.

За чотири роки аналітики "Вабанк-Лото" один раз угадали п"ять номерів. Гравці підтримують контакти з ігровими клубами з Канади, Польщі, Ірландії, Ізраїлю. Нещодавно чоловік родом із Сімферополя прислав з Канади $75 і попросив поставити їх у "Супер Лото".

Зараз ви читаєте новину «У лотерею можна виграти більш як 15 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі