четвер, 28 січня 2010 18:58

Страхова компанія не віддає 20 мільйонів гривень

Страхова компанія "Вексель" незабаром перестане існувати. Із 25 січня почала роботу ліквідаційна комісія.

Донедавна компанію вважали однією з найбільших. Торік виникли проблеми з виплатами. За полісами КАСКО та цивільного автострахування клієнтам заборгували близько 20 млн грн.

— Ми ще влітку 2009 року вказували на проблеми в компанії. Але Держкомфінпослуг не виявив причин, щоб ввести у "Вексель" тимчасову адміністрацію, — каже президент компанії "Дедал" Ібрагім Габдулін, 62 роки. — Це б не дозволило вивести з "Векселя" всі наявні кошти. А тепер клієнти можуть залишитися ні з чим.

На сайті www.strahnadzor.ua користувач Владислав, пише, що не може отримати страховку понад рік.

— "Вексель" — компанія приватна. З неї можуть вивести всі активи, а клієнти залишаться ні з чим, — пояснює Володимир Чеботарьов, 29 років, аналітик консалтингової компанії "Бізнес". — Моторне страхове бюро виступало гарантом страховиків. Тому претензії треба висувати і до нього. Поки що "Вексель" входить до активних членів бюро. Отже, МТСБУ не контролює своїх членів. Держкомфінпослуг надала ліцензію і мала тримати компанію під наглядом. Та не робила цього. Клієнтам залишається тільки судитися. Але перспектива виграти справу під питанням.

Зараз ви читаєте новину «Страхова компанія не віддає 20 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі