вівторок, 18 березня 2008 15:30

Росіянам пропонують мобільник за мільйон доларів

Автор: фото: ACTION IMAGES/Henry Browne VIA REUTERS
  У лондонській крамниці ”Браунз” мобільний телефон ”Вішґолд Ле мільйон” продають за 540,54 тисячі фунтів стерлінгів
У лондонській крамниці ”Браунз” мобільний телефон ”Вішґолд Ле мільйон” продають за 540,54 тисячі фунтів стерлінгів

Швейцарська компанія "Вішґолд" випустила найдорожчі у світі мобільні телефони. Модель "Ле мільйон" випустили в одному примірнику. Корпус мобілки, виготовлений зі 150 г білого золота, усіяний понад 200 діамантами.

У столиці Великої Британії, Лондоні, її продають за 540,54 тис. фунтів стерлінгів, $1 млн. Покупець знайдеться, впевнені в крамниці "Браунз", що на Окcфорд-стрит у Вест-Енді, районі Лондона.

— Туристи з Близького Сходу та Росії витрачають у нас великі суми, — каже директорка крамниці Нікі Скорді. — Найбільшим успіхом користуються товари в одному примірнику — одяг, ювелірні прикраси та аксесуари. Ціна на них — від 30 тисяч фунтів стерлінгів.

Продаж предметів розкоші з початку 2008 року зріс у Британії на 8%. А виторги пересічних супермаркетів навпаки, зменшуються.

Для шанувальників розкошів "Вішґолд" випускає журнал "Авангард". Є російська, англійська, арабська та китайська версії. "Ни один мобильный телефон не в состоянии предложить такой уровень роскоши", пишуть у журналі про мобільники "Ґолдвіш". У Москві  працює представництво компанії. Там замовляють п"ять моделей із жовтого або білого золота 750-ї проби. Кількість діамантів на корпусі — на вибір клієнта.

Телефони ціною понад 100 тис. фунтів стерлінгів почали випускати також компанії "Ґрессо" та "Мобіядо".

Зараз ви читаєте новину «Росіянам пропонують мобільник за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі