понеділок, 12 березня 2007 14:29

Полтавці менше платитимуть за гарячу воду й тепло

Відтепер жителі Полтави й Лубен менше платитимуть за гарячу воду й тепло. Квадрат опалення в Полтаві коштував 2,02 грн. Нині — 1,93 грн. Лубенці за цю послугу віддаватимуть 2,34 грн (раніше — 2,59 грн). Також у Лубнах зменшили тариф на підігрів куба води — з 32,63 до 28,35 грн.

Нові розцінки підтримали 58 депутатів Полтавської обласної ради, хоча 53-річний губернатор Валерій Асадчев наполягав на відкладенні перегляду тарифів до закінчення опалювального сезону.

— Треба дати можливість нормально допрацювати нашому житлово-комунальному комплексу, без аварій, зривів і збільшення соціальної напруги, — зазначає перший заступник губернатора Іван Близнюк, 48 років. — Через зниження тарифів багато людей не зможуть оформити субсидії.

10 серпня 2006 року депутати Полтавської облради вдвічі підвищили тарифи на житлово-комунальні послуги. Причиною цього стало збільшення цін на газ та електроенергію. Після перевірок прокуратура області підтвердила, що нові ціни на послуги централізованого опалення та постачання гарячої води економічно обґрунтовані.

Зараз ви читаєте новину «Полтавці менше платитимуть за гарячу воду й тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі