понеділок, 11 лютого 2008 16:16

Півсотні призів за рік виграла київська домогосподарка

Киянка Лілія Філатова, 24 роки, постійно бере участь у розіграшах призів. Їх влаштовують виробники соків, дитячого харчування, підгузків і цигарок.

Лілія — домогосподарка, доглядає 2-річного сина. Часто ходить магазинами.

— Купувала памперси, — розповідає жінка. — На упаковці були наклеєні купони, які для виграшу призів треба надіслати поштою. Вирішила спробувати. За кілька тижнів нам прислали приз — ляльку.

Після цього Лілія не пропускала жодної акції. За купон із журналу "Твой малыш" отримала дитячий візочок за 500 грн. Купивши цигарки "Гламур", виграла кольє. У крамниці таке коштує 100 грн. Нещодавно знову надіслала купони. Минулого тижня отримала посилку — шалик і рукавички від модельєра Олексія Залевського. Також Лілія назбирала багато футболок. Присилали й дрібнички, наприклад, магніти до холодильника.

— Раніше я ніколи нічого не вигравала, — запевняє киянка. — Але ніякого фарту тут немає. Просто вирішила брати участь в усіх акціях підряд. Думала, щось точно виграю. Хоча деякі організатори присилають подарунки постійним клієнтам.

За рік Лілія виграла півсотні призів. На марки та конверти витратила близько 100 грн. Надсилала по кілька анкет за кожною акцією.

За виграш дитячого візка отримала від чоловіка срібну каблучку.

Зараз ви читаєте новину «Півсотні призів за рік виграла київська домогосподарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі