пʼятниця, 23 липня 2010 05:24

Перестали їсти морозиво

Автор: фото: Володимир МУКАН
  П’ятий за годину покупець морозива у Наталії Лукащук
П’ятий за годину покупець морозива у Наталії Лукащук

— Так багато людей, як зараз, уже кілька місяців не було. Десь утричі більше, ніж зазвичай. Усі від спеки ховаються в магазинах, — розповідає 25-річний Володимир Хабаров, охоронець торговельного центру "Глобус" під столичним майданом Незалежності. Там працюють системи кондиціонування повітря. Покупок теж побільшало.

— Оце купив собі дві пари штанів. Гарної якості, темно-сині. У мене і без того штани є. Але ж тут розпродажі, по 100 гривень пара. Я не встояв, — киянин Сергій, 38 років, показує фірмовий пакет "Маркс енд Спенсер".

Продавці морозива та прохолодних напоїв теж помітили збільшення продажів. У пивному ларку у сквері біля Києво-Могилянської академії за кілька хвилин купили десяток літрових пляшок квасу.

— Пиво купують здебільшого під вечір. А квасу за день літрів 100 продаємо, — розповідає продавець Олександр, 39 років.

До кіоску на пл. Контрактовій раз по раз підходять люди.

— Беруть багато мінералки, — каже продавець Лариса Цимбалюк, 42 роки. — Воду доводиться дозамовляти. А квас просто не встигають виробляти. Оце другий день не везуть. Квас цього року — хіт сезону. У попередні роки такого не було. А от морозиво набагато менше купують. Воно солодке, не втамовує спрагу.

Зараз ви читаєте новину «Перестали їсти морозиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі