четвер, 24 липня 2008 19:29

Пенсіонерам "Укргазбанк" нараховує найвищі відсотки за вкладами

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Цього року на столичній вулиці Артема відкрився новий офіс ”Укргазбанку”. Новозбудоване приміщення проектували спеціально для потреб клієнтів банку. Серед новинок — зали самообслуговування
Цього року на столичній вулиці Артема відкрився новий офіс ”Укргазбанку”. Новозбудоване приміщення проектували спеціально для потреб клієнтів банку. Серед новинок — зали самообслуговування

Нові програми для пенсіонерів розробили в "Укргазбанку". Наприклад, пропонують отримувати пенсію на спеціальну платіжну картку.

— Для цього банк розробив спеціальний тариф "Економ", — каже Роман Іщук, 27 років, керівник управління сегментів роздрібних клієнтів "Укргазбанку". — Обслуговування, зняття та зарахування коштів на картку для її власника безплатне.

Пенсію можна забрати готівкою в банкоматі, без черг, вихідних та обідніх перерв. Підійде будь-який день і час. Укргазбанк" об"єднав мережу своїх банкоматів із іншими фінансовими установами. Спільна мережа, всередині якої готівку видають без жодних комісій, налічує 3,5 тис. машин. Вони є в кожному місті України.

— Скористатися карткою так же просто, як подзвонити по мобільному телефону. Вона як електронний гаманець — ви можете взяти її з собою в подорож, — продовжує фахівець. — Або розраховуватися нею в крамниці, замість звичних паперових грошей. Пластиковий "гаманець" безпечніший за звичайну готівку, бо гроші з неї може зняти лише власник. Якщо картка загубиться, її блокують по телефону. Замість втраченої банк видасть нову. Усі кошти на ній збережуться.

На залишок рахунку банк нараховує дохід — 14% річних. Це одна з найкращих пропозицій серед українських банків. Переважна більшість пропонують за пенсійними картками 2–12% річних.

— Власник пенсійної картки отримує додатковий бонус на грошовий вклад, — каже Роман Іщук. — Заощадження в гривні "Укргазбанк" приймає під 18,5 відсотка на рік. Власник картки, що відкриє в нас депозит, отримає ще 0,5 відсотків.

Оформити картку можна так: у відділенні "Укргазбанку" за місцем проживання треба написати заяву про переведення пенсійного рахунку. За кілька днів пенсіонерам вручать пластиковий "гаманець", запевняє керівник управління "Укргазбанку" Роман Іщук.

Нині в Україні працюють понад 340 відділень банку. Знайти найближче клієнту допоможуть консультанти безплатної цілодобової телефонної лінії банку: 8 800 309 00 00.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерам "Укргазбанк" нараховує найвищі відсотки за вкладами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі