четвер, 01 березня 2007 18:46

На парі взуття можна зекономити 200 гривень

Взуття та сумки зимової колекції 2006–2007 можна купити за півціни. У перший весняний місяць продавці планують продати все, що не продали за зиму.

— Я завжди чекаю на сезон знижок, — розповідає Лариса Ромова, 37 років. — Сьогодні взяла зимові черевики, які хотіла купити з початку зими. Тоді вони коштували 450 гривень, а зараз — 250. Я так боялася, що саме ця модель закінчиться! Магазин — біля моєї роботи. Раз на тиждень заходила, щоб подивитися, продали їх чи ні. Це класичні чобітки з чорної шкіри з акуратним носочком — такі не вийдуть з моди ніколи.

Сезонні знижки почалися у багатьох магазинах та на ринках із 1 березня. Але треба бути уважними, бо в розпал розпродажу на вітрини можуть викласти неякісний, застарілий товар та підробки.

— Торік я купила за знижкою у дуже дорогому фірмовому магазині чоботи за 300 доларів, — розповідає Анастасія Верхова, 34 роки. — Без знижки вони коштували 400. Я такі дорогі покупки роблю рідко, але цього разу дали велику премію. Я й місяця у них не проходила, як червоні італійські черевички розлізлися по швах. Причому обидва одночасно. Під підкладкою всередині черевика на шкірі були надруковані китайські ієрогліфи. Підробку мені продали. Я, звісно, влаштувала скандал у магазині, й за гарантією мені дозволили обміняти цю пару на інші. Узяла дешевші на 500 гривень. Різницю мені повернули. Ношу їх і зараз.

Продавці на ринках та в магазинах продають взуття майже за собівартістю — тільки б продати.

— Наступного сезону квадратні носки будуть уже немодні, — каже продавець Марія Прохорова, 31 рік, зі Святошинського ринку.  Ми зробили знижки 15–20 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «На парі взуття можна зекономити 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі