вівторок, 15 грудня 2009 18:26

Квитки на новорічні вистави подорожчали вдвічі

Автор: дані: parter.ua
 

У театральній касі біля столичного метро Льва Толстого киянка Валентина Давиденко, 32 роки, купує квитки на новорічну виставу.

— У мене дочка 10-річна. Дуже проситься на свято. Торік на Різдво ми ходили в палац "Україна". Вражень потім було на цілий тиждень. Я брала місця у партері по 100 гривень. Хотіла і цьогоріч в "Україну" йти. Але як дізналася, що вони вдвічі подорожчали... Для мене це дуже дорого.

Дешевші місця на балконі, від 30 грн. Однак звідти майже нічого не видно. Валентина вирішила повести дочку до Міжнародного центру культури та мистецтв. Кияни називають його Жовтневим палацом. Квитки в партері бере на 6 січня. Платить по 80 грн за кожен. І для дітей, і для дорослих ціна однакова. Найвигідніші місця в партері — по 100. На балконах — від 30.

— Сподіваюся, тут вистава буде не гірша, — каже Валентина.

Для дітей і для дорослих ціна однакова

За рік квитки на ялинку в палаці "України", як і в більшості столичних театрів, подорожчали вдвічі. Подарунки треба купувати окремо. Цьогоріч вони коштують від 45 грн. Торік — від 20.

— Зараз найбільше купують квитки на льодову виставу до Палацу спорту. Там щороку цікаво. Батьки грошей не шкодують. Перші ряди вже викупили, — розповідає касирка.

Найдешевше, від 5 грн, — в Театрі опери і балету для дітей та юнацтва. Він діє в будинку культури "Славутич" на Контрактовій площі.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на новорічні вистави подорожчали вдвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі