четвер, 14 серпня 2008 18:37

Консорціум "ЄДАПС" потрапив до списку 50 найкращих виробників електронних документів

За рейтингом журналу ID World Консорціум "ЄДАПС" потрапив до "Топ-50 найкращих світових компаній, які просувають технології із впровадження електронних паспортів". Це видання  розповідає про тенденції й перспективи індустрії ідентифікаційних документів.

Нині багато країн масово переходять на електронні документи: проїзні паспорти, внутрішні ідентифікаційні картки, соціальні картки тощо. За рекомендаціями Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) до 1 квітня 2010 року 189 держав-членів цієї організації (серед яких і Україна) пообіцяли забезпечити своїм громадянам електронні паспорти. В таких документах інформація про власника, зокрема біометрична,  зберігається на імплантованих чипах.

Потрапити у список потужних компаній консорціуму вдалося завдяки найсучаснішим технологіям, які пропонує "ЄДАПС". Консорціум має унікальний позитивний досвід реалізації складних державних програм із впровадження високозахищених ідентифікаційних документів і супутніх електронних систем.

Це не перше визнання успіхів "ЄДАПС" на світовому ринку

Під час впровадження нових українських закордонних паспортів "ЄДАПС" створив ефективну державну інформаційну систему реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування (ДІС). У травні 2008-го консорціум "ЄДАПС" спільно з Міністерством внутрішніх справ України презентував вітчизняні технології щодо впровадження в Україні електронного паспорта. Ці технології розроблені фахівцями "ЄДАПС". Програмне забезпечення дозволяє зчитувати інформацію про власника паспорта і виводити її на монітор паспортного терміналу менш ніж за 2 с. Але в Україні поки що немає законодавчої бази, що дозволяє впроваджувати електронні паспорти з біометричною інформацією про власника.

"Топ-50" — не перше визнання успіхів "ЄДАПС" на світовому ринку. Приміром, консорціум реалізує держпрограму із створення автоматизованого демографічного реєстру в Кенії. У квітні 2008 року "ЄДАПС" виграв урядовий тендер цієї країни у 25 компаній світу.


Топ-50 найкращих світових компаній, які просувають технології щодо впровадження електронних паспортів

3 M

Arjowggins

ASK

Atlantic Zeiser

Atmel

Baltech

Bundesdruckerei

Cognitec Systems

Collis

Cross Match Technologies

Datacard Group

De La Rue Identity Systems

Dermalog

Diletta

EDAPS Consortium

Fasver

Gemalto

GET Group

Giesecke & Devrient

HID Global

HJP Consulting

IBM

Infineon Technologies

Iris

JDSU

KSW Microtec

L-1Identity Solutions

Landqart

Lasercard

Lumidigm

Masktech

Melzer

Multipolaris

Muhlbauer

Nadra

NetSet Global Solutions

NXP

Oberthur Card Systems

On Track Innovations (OTI)

PAV Card

Safe ID

Sagem Securite

SCM Microsystems

Smartrac

Smart Packaging Solutions

Thales Security Solutions & Services

Trub

Unisys

Vision-Box

vps ID Systeme

Консорціум "ЄДАПС" створений лідерами високих технологій в Україні і є єдиною групою у світі з повним циклом підприємств з виробництва та впровадження найзахищеніших ідентифікаційних документів і супутніх електронних систем.
Новий український паспорт, розроблений "ЄДАПС", визнано ООН та ОБСЄ одним із кращих у світі, а водійські права, що виготовляє консорціум, здобули високу оцінку Європейського Союзу.
Компанія реалізувала понад 300 великих проектів, маючи найсучасніші та сертифіковані потужності, зокрема одне з найбільших виробництв платіжних карт VISA і MasterCard. "ЄДАПС" поєднує неперевершений досвід у захисті документів і товарів із використанням своїх унікальних технологій в сфері лазерів, полікарбонату, біометрики, деметалізованих голограм, електронних систем, контактних і безконтактних чипів.

Зараз ви читаєте новину «Консорціум "ЄДАПС" потрапив до списку 50 найкращих виробників електронних документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі