вівторок, 30 грудня 2008 18:03

Гості Яна Табачника прийдуть зі своїми наїдками

Співак Віталій Козловський, 23 роки, Новий рік зустріне на сцені. Співатиме на корпоративній вечірці. Що даруватиме близьким, поки що не вирішив.

— Торік дарував ялинкові іграшки, позаторік — набори свічок, магніти на холодильник, — каже.

Співатиме й 36-річна Тетяна Недєльська, але вдома. Із чоловіком 63-річним нардепом від Партії регіонів Яном Табачником та трьома дітьми вона живе в Кончі-Заспі, південному передмісті столиці.

— У нас така сімейна традиція. Цього року разом влаштуємо костюмований бал-маскарад і конкурси із призами, щоб було цікаво й дітям, і дорослим, — розповідає Тетяна. — Страви до столу хотіла готувати сама. А потім домовилися з гостями, щоб кожен приніс по страві. Я зроблю паштет із качиної печінки, спечу пиріжки і зварю холодець.

Недєльська з Табачником запросили 40 гостей із дітьми. Серед них — Дмитро Гордон і Савік Шустер. На застілля витратять до 3 тис. грн.

— У нас чималий запас напоїв. Але один наш гість винний гурман. Він узявся забезпечити нас сам, — каже Недєльська. — Чоловікові зроблю гумористичний подарунок. Який? Це секрет. А хлопцям приготувала книги, диски. Нехай вчаться радіти дрібницям.

Після застілля Недєльська співатиме для гостей.

Киянка Марина Мельник, 25 років, також святкуватиме вдома.

— Торік приходили друзі, то я готувала по повній програмі: олів"є, салат із креветками, ікра, відбивні, м"ясо й форель. На кухні день простояла. На 1,5 тисячі скупилися. А гості лише шампанське пили. Цьогоріч замовлю суші і пляшку китайського вина.

Чоловікові Марина подарує сонцезахисні окуляри за 1,4 тис. грн. Місяць тому коштували 2 тис. Нині на них знижка.

— Зустрічатиму Новий рік у Карпатах, — ділиться планами 20-річний студент Юрій Андрієнко з міста Обухів Київської області. — Їду туди зі своєю дівчиною. Разом витратимо до 5 тисяч гривень. Подарую їй золоту прикрасу, до 500 гривень.

Київська пенсіонерка Людмила Говорун, 73 роки, Новий рік зустрічатиме сама.

— Чоловік Вова помер. Дочка з онучкою живуть на Нивках. До них далекувато їхати з Оболоні. На гостинець куплю їм бананів та мандаринів. У мене пенсія 649 гривень. Із них 230 витрачаю на кварплату. Запечу в духовці кіло свинини. Оце й уся гулянка.

Студентка з міста Вишневе Київської області 18-річна Оксана Мартинова згадує, як зустрічала 2008 рік.

— У вагоні метро. Їхали із друзями та родичами на майдан Незалежності, але на 12 не встигли. По гучномовцю в метро включили музику, дзвоники. Люди у вагоні почали обійматися, вітали одне одного! Ми своє шампанське розливали у стаканчики усім навколо, а вони нам — своє.



Новий рік у ресторані коштуватиме від 800 гривень

У новорічну ніч столичні ресторани обслуговують гостей за цінами минулого року. Приміром, "Замок Видубичі" продає запрошення по 800 грн. Програма триватиме з 23.00 до п"ятої ранку. Вільні столики ще є, каже телефоном адміністраторка. Приймають замовлення й до ресторану "Шинок" на бульв. Лесі Українки, 28в. Гостей розважатимуть ведучі телепередачі "Шанс". Квитки — по 1,5 тис. грн.

Гостей ресторану "Царське село", що поблизу Києво-Печерської лаври, розважатимуть цигани, а також Ірина Білик і Наталія Бучинська. Квитки — від 1,5 тис. грн.

Ресторан "Сохо" — найдорожчий. Місце коштує 3,5 тис. грн. Ведуть вечір учасники "Камеді клаб Україна" Сергій Притула й Олександр Педан. Гостей кататимуть на корові. Наступного дня можна прийти на "похмільний столик". Частуватимуть оселедцем, олів"є та гарячим бульйоном.

Ресторан "Опанас" у парку напроти університету ім. Шевченка — єдиний, де розпродали всі місця.

У ціну включено всі наїдки. Про спиртні напої треба уточнювати.

Зараз ви читаєте новину «Гості Яна Табачника прийдуть зі своїми наїдками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі