четвер, 29 листопада 2007 19:10

Домашній спортзал обійшовся в 500 гривень

Охоронець Степан Ворчик, 22 роки, з міста Вишневе Київської обл. обладнав у своїй кімнаті спортзал. Він живе у п"ятиповерхівці.

— Доки не настали холоди, дорогою з роботи заїжджав на тренажерний майданчик у Гідропарк. Там усе безплатно, хоча далеко їздити. А на зиму влаштував тренажери вдома, — пояснює Степан.

Замість штанги Ворчик використовує обрізок залізничної рейки. Знайшов його в купі металобрухту. На підлогу постелив килимок. На ньому робить вправи. Перекладину для підтягування встановив сам.

— Для перекладини згодився старий держак від лопати, — веде далі. — У дверних косяках я висвердлив отвори, вставив у них держак — от і маю перекладину.

Гирю вагою 16 кг виміняв на старий монітор від комп"ютера.

— Раніше мені за нього пропонували 100 гривень, — продовжує Ворчик. — Дві нові гантелі по сім кілограмів купив на інтернет-аукціоні. Попередній їхній власник продав по 70 гривень за кожну.

Еспандер для м"язів рук Степан купив за 250 грн у магазині "Мегаспорт галерея", що на столичній вул. Героїв Сталінграда. Там же за 80 грн купив гумове кільце для тренування м"язів кисті рук.

— Загалом витратив трохи більше 500 гривень — майже півзарплати, Але не жалкую, — підсумовує Ворчик.

Зараз ви читаєте новину «Домашній спортзал обійшовся в 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі