неділя, 04 лютого 2007 18:26

До кінця року квиток до Львова коштуватиме 68 гривень

Із березня 2007-го ціна на залізничні квитки зростатиме на 5% кожні два місяці. До 1 листопада їх вартість збільшать на 25%. У Міністерстві транспорту і зв"язку пояснюють: пасажирські перевезення треба робити прибутковими.

2006-го квитки подорожчали на 43%. Із першого січня цього року "Укрзалізниця" підняла вартість проїзду ще на 10%. Нові ціни протрималися дев"ять днів. Потім їх відмінили. Люди сподіваються, що й березневе подорожчання скасують.

36-річний киянин Ярослав Карп"юк двічі на місяць їздить до родини у Трускавець. Найчастіше купує квитки на 91-й фірмовий поїзд "Київ—Львів". До столиці повертається тим же потягом — прямий із Києва до Трускавця їде довше.

За місце у плацкарті віддав 54,42 грн

— Купую квитки у плацкартний вагон, — розповідає Ярослав. — За рівнем обслуговування він не гірший від купейного, а квиток майже на тридцять гривень дешевший.

Тиждень тому Карп"юк їхав цим поїздом. За місце у плацкарті віддав 54,42 грн. Якщо квитки подорожчають, то в березні чоловік платитиме 57,14 грн, а в листопаді — 68 грн.

Зараз ви читаєте новину «До кінця року квиток до Львова коштуватиме 68 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі