понеділок, 30 липня 2007 15:27

Авіапереліт до Дніпропетровська обійшовся у 580 гривень

Киянин Максим Крушельницький, 34 роки, кілька разів на місяць їздить у справах до Дніпропетровська. Легковиком дорога забирає чотири-п"ять годин.

— На пальне треба не менше 170 гривень, — розповідає Максим. — Але автотраса до Дніпропетровська вузька, місцями сильно розбита.

Зазвичай Максим їздить потягом. Денний їде до Дніпропетровська 6 годин. У вагоні першого класу "Столичного експресу" можна проїхати за 118,5 грн, а у другому класі — за 76,5 грн.

У діловому журналі Максимові якось впала в очі реклама: "Літаком у Дніпропетровськ, Донецьк, Харків — за 179 гривень". Спробую, вирішив підприємець. Квиток купив у касах попереднього продажу за три дні до вильоту. Крім вартості квитка, треба сплатити й різні комісії та аеропортівський збір. Усього — на 389 грн. Виліт на Дніпропетровськ з аеропорту "Бориспіль" о 8.30 ранку.

— Я живу біля Національного експоцентру, тому замовив опів на сьому ранку таксі, щоб устигнути на реєстрацію пасажирів, — веде далі. — Пізніше можна застрягнути десь по дорозі. Так-от за таксі я заплатив ще 130 гривень.

Літак ЯК-42 приземлився в аеропорту Дніпропетровська опів на 11-ту. За таксі до центру міста Максим віддав 60 гривень. Об 11.20 він уже був в офісі фірми-партнера. Загалом на поїздку витратив 580 грн — утричі більше за обіцяне в рекламі. Дістався на три години швидше, ніж потягом.

— Надалі їздитиму поїздом, — запевняє Максим Крушельницький. — Хоч і довше, зате набагато дешевше, поспати можна дорогою або кіно подивитися. Його у всіх вагонах показують.

Зараз ви читаєте новину «Авіапереліт до Дніпропетровська обійшовся у 580 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі